VR Stand

Kom innom og sjekk ut Helse Vest IKT sin VR-stand lørdag og søndag. Ryktene sier også noe om en liten turnering – med premie!

Les mer

Bruskasseklatring!

Lyst å teste balasen din, se hvor mange «klosser» du klarer å plassere oppå hverandre før barnet blir ustabilt? Bruskasseklatring for alle deltakere søndag klokken 14:00!

Les mer

HordaLAN SUMMER 2019 ER HER!

Velkommen til HordaLAN Summer 2019. Vi vender tilbake i Ågotneshallen i våre gamle trakter, hvor HordaLAN først tok plass. Her ønsker vi å by på et flott, gøyalt og chill arrangement for spillinteressert ungdom. Så om du ønsker å delta på konkurranser, spille sosialt med venner og møte andre spillinteresserte, så er dette noe for deg!

Les mer

Hva er HordaLAN?

HordaLAN er en rusfri organisasjon laget av og for ungdom og unge voksne. Vi har siden 2012 arrangert LAN-party for ungdom i Fjell og Bergen med omegn. Vi har hatt stor vekst, og grunnen til at vi er der vi er i dag er utelukkende på grunn av stort engasjement og pågangsmot hos de som jobber hardt for å sørge for at dette arrangementet gjennomføres hvert år.

Vi går her gjennom noen nøkkelpunkter vi vet er viktig for både deltagere og foreldre:

Les mer

Pakkeliste

Å dra på LAN er som å dra på en hvilken som helst reise- det krever forberedelser. Vi har laget en pakkeliste for å hjelpe deg litt på vei!

Les mer

Discord

Vi henger alle i discorden vår! Her er det enkelt å få svar på det du lurer på, eller bare finne en game-kompis!

Les mer